Nordsjællands største uddannelses- og kursuscenter

Hvert år kompetenceudvikler vi mere end 10.000 kursister – og det er ikke tilfældigt, at så mange vælger os. Vores undervisere kombinerer høj faglighed med voksenpædagogisk viden og erfaring. Det giver undervisning af høj kvalitet og stor tilfredshed hos vores kursister.

Se hvordan vi forholder os til Covid-19 og vores retningslinjer

info@unord.dk
48 29 00 00
Find os

Skræddersyet forløb

Vi har stor erfaring med at tilbyde kunder tilpassede uddannelsesforløb, der er skrædersyet til den enkelte virksomheds individuelle ønsker og behov...

Vores undervisning

Vores undervisere kombinerer høj faglighed med voksenpædagogisk viden og erfaring. Det giver undervisning af høj kvalitet og stor tilfredshed hos vores kursister.

Vejledning om uddannelse og job

eVejledning er et tilbud til alle, der har brug for vejledning om uddannelse og job. Der vejledes via  via chat, telefon og mail og der tilbydes digitale møder med aktuelle temaer.

Udvid din horisont

På Kursuscentret kompetenceudvikler vi hvert år mere end 10.000 kursister, og det er ikke tilfældigt, at så mange vælger U/NORD. Vi opkvalificerer medarbejdere, og styrker virksomhedernes konkurrenceevne. Viften af kurser er bred. Du kan både vælge kurser der giver formel kompetence (AMU), og særligt udviklede kurser, der er tilpasset den enkelte virksomhed.